Famous Quotes about Life

[perfectpullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“If you tell the truth, you don’t have to remember anything.”
― Mark Twain[/perfectpullquote]

Berømte qoutes om Livet

Hjælp  til med at fylde træet med berømte citater fra kendte og ukendte mennesker. Igen en Flash / html / xml projekt, som jeg troede var en god idé i sig selv, og derfor tog jeg det på siderne. Det er, hvad jeg synes er rigtig sjovt, når du kan finde disse sjove projekter at arbejde med, nødvendivis behøver det ikke være Flash andre scriptsprog kan også bruges,kunne også være HTML5 eller anden form for design, der giver mening og kan deles med brugerne.

Besøge de berømte citater om Livet på sitet: Send mig dine berømte citater, og jeg vil sætte dem ind i mit citat træ … ..

 

 

Quotes about Life

 

admin
About the Author:
Self claimed Grafisk Designer John Grandt Velkommen til mit domæne. Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på WordPress CMS, samt eksperimentale design oplæg og ikke mindst Adobe After Effects Video eksperimenter. Venligst giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig.


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield